Услови коришћења

Општи услови

Ако наставите да користите овај веб-сајт, сагласни сте да ц́ете се придржавати следец́их одредби и услова коришц́ења, који регулишу однос Грађевинског факултета Суботица са вама у вези са овим веб-сајтом. Осим ако није другачије назначено, овај веб-сајт и његов садржај власништво су Грађевинског факултета Суботица Универзитета у Новом Саду. Изрази „Грађевински факултет Суботица“ или „Грађевински факултет Суботица Универзитета у Новом Саду“ или „Међународна конференција Савремена достигнућа у грађевинарству“ или „организатор“ или „организатор конференције“ или „нас“ или „ми“ односи се на власника веб-сајта. Израз „ви“ се односи на учесника конференције или корисника или посетиоца нашег веб-сајта.

Прикупљање ваших информација

Све информације које пошаљете организатору путем веб-сајта постају власништво организатора. Биц́емо слободни да користимо такве информације у било коју закониту сврху. Нец́емо имати никакву одговорност да чувамо поверљивост било које информације, осим ако је другачије писмено договорено од стране организатора или ако то захтева закон. Организатор неће бити одговоран за било какву штету коју ви или било које треће лице можете претрпети као резултат објављивања информација које нам дајете преко нашег веб-сајта.

Информације које прикупљамо

Прикупљамо информације које нам дате директно. На пример, прикупљамо информације када се региструјете за конференцију, попуните формулар или на други начин комуницирате са нама. Типови информација које можемо да прикупљамо укључују вашу имејл адресу, адресу поште и друге податке за контакт или идентификацију, неопходне да бисте се регистровали за конференцију.

Коришћење информација

Користимо информације о вама у различите сврхе, укључујући:

  • Пружање, одржавање и побољшавање квалитета наших услуга
  • Пружање и испорука услуга које тражите, обрада трансакција и слање повезаних информација, укључујући потврде и фактуре
  • Слање техничких обавештења, ажурирања, безбедносних упозорења и подршке и административних порука
  • Одговорање на ваше коментаре, питања и захтеве и пружање корисничке подршке

Информације о учесницима се могу користити за маркетинг предстојећих догађаја. У нашим маркетиншким материјалима можемо да користимо ваше фотографије, образац за повратне информације који сте послали и писане или видео тестимонијале. Такође можемо да користимо фотографије, аудио-визуелне снимке са места догађаја и снимке сесија који могу да садрже вашу слику или глас

Сви учесници конференције сагласни су са коришћењем аудио-визуелних материјала насталих на конференцији и пратећим догађајима, а на којима се они налазе, у схврхе публицитета, у штампаним, електронским и свим релевантим медијима, не ограничавајући се на маркетиншке материјале и промоцију догађаја, већ и на објаве на друштвеним мрежама како организатора, тако и партнера и учесника

Пријављивањем на конференцију сагласни сте са обрадом и дељењем ваших информација у Републици Србији и другим земљама.

Дељење информација

Не делимо и не продајемо ваше податке продавцима или трећим лицима. Међутим, за одређене догађаје за које се региструјете тражимо вашу сагласност да поделимо ваше контакт информације са спонзорима који би можда желели да вас контактирају у вези са посебним промоцијама или попустима. Након регистрације, имаћете могућност да одустанете од такве комуникације. Имаћете прилику да се „одјавите“ тако што ћете пратити упутства за одјаву која су наведена у е-поруци коју добијете.

Промотивне комуникације

Периодично ћемо вам слати бесплатне билтене и имејлове који директно промовишу нашу конференцију, догађаје и скупове. Када примате билтене или промотивне поруке од нас, можете назначити да желите да престанете да примате даљу комуникацију од нас – имаћете прилику да се „одјавите“ пратећи упутства за одјаву која су наведена у имејлу који добијете. Упркос вашим назначеним преференцијама за добијање имејлова, можемо вам слати обавештења о свим ажурирањима наших Услова коришћења или Политике приватности.

Осетљиве личне информације

Организатор не прикупља директно осетљиве информације као што су подаци о кредитној картици или број социјалног осигурања.

Колачићи

Док користите наш веб-сајт, сервиси за анализу посећености могу да поставе анонимне колачиће на ваш рачунар и да користе сличне технологије, како би разумели ваше корисничко искуство на нашем веб-сајту, на основу ваших (анонимних) онлајн активности. Можете одабрати да прихватите или одбијете колачиће. Већина веб-претраживача аутоматски прихвата колачиће, али обично можете да измените подешавања претраживача и да одбијете колачиће ако желите.

Линкови до веб-сајтова трећих лица

Линкови ка другим веб-сајтовима ће вам омогућити да напустите ову веб локацију. Повезани веб-сајтови нису под контролом организатора и ми нисмо одговорни за садржај било којег повезаног веб-сајта. Организатор вам нуди ове линкове само као могућност, а постављање било ког линка не подразумева да ми гарантујемо за садржај тог веб-сајта. На вама је да осигурате да све локације које изаберете да посетите немају садржаје као што су вируси, грешке, проблеми или било који други малициозни садржаји.

Питања

Пошаљите нам имејл на konferencija@gf.uns.ac.rs са свим питањима која имате у вези са Условима коришћења.

Ауторска права

Материјали на овој веб страници су заштићени на основу закона о ауторским правима. © Ауторско право 2024 Грађевински факултет Суботица – Сва права задржана.

Дана
Сати
Минута
Секунди

Продужите викенд

Суботица у пролеће је предивна, и препуна разноврсних догађаја. Зато, позивање партнера или породице на продужени викенд у Суботицу може бити сјајна идеја!

Уживајте у чарима града и истражите све што Суботица има да понуди.

Пријатељи конференције

Scroll to Top