Спонзори

Конференција „Савремена достигнућа у грађевинарству“ пружа вам јединствену прилику да будете део нечег великог, да подржите иновације и да допринесете развоју наше струке. Као спонзори, ви ћете имати прилику да покажете своју преданост иновацијама, подржите академску заједницу и остварите значајан утицај на нашу струку.

Наши партнери су део мисије која обликује будућност наше струке и наше заједнице. Кроз ваше присуство и подршку, омогућићете нам да наставимо да пружамо врхунске ресурсе, подстичемо иновације и размењујемо најбоље праксе у грађевинарству, архитектури и геодезији.

Значај конференције за спонзоре

Инвестиција у бренд и заједницу

Ваше спонзорство није само маркетиншки потез; ви инвестирате у свој бренд, али и доприносите развоју локалне и глобалне заједнице. Искористите ову прилику да будете део нечег већег, нечег што ће дефинисати нашу будућност и оставити трајни печат у свету инжењеринга и науке.

Промоција, повезивање, партнерство

Присуство на конференцији је прилика да остварите и продубите везе са лидерима у индустрији, те да промовишете своју компанију као лидера у вашем сегменту. Кроз партнерство са нама, имаћете прилику да се повежете са водећим стручњацима и институцијама у струци, проширите своју мрежу пословних контаката и промовишете своје иновације и производе.

Пример младим талентима

Као спонзор, не само да ћете добити видљивост и признање од наше струке, већ ћете и имати прилику да подржите развој младих талената и истраживачких пројеката. Студенти волонтери научиће од вас, на самом почетку своје каријере, шта заиста значи друштвена одговорност и алтруизам, те особине неопходне за напредак људске врсте. Ваше ангажовање на конференцији није само пословни потез, већ и корак ка изградњи одрживе будућности за све нас.

Будите спонзор скупа који помера границе

Бенефити за струку

Ваша подршка конференцији не само да ће допринети развоју струке, већ и академском престижу овог скупа. Размена знања на међународном нивоу представља важан корак ка успостављању сарадње између научних институција и подстицања развоја струке.

Бенефити за локалну заједницу

Конференција није само академска манифестација; то је прилика да се истакну локални ресурси и потенцијали. Ваша помоћ доприноси промоцији Суботице као центра научних и технолошких достигнућа, што позитивно утиче на развој локалне економије и туризма.

Бенефити за државу

Ваш допринос на међународној конференцији није само допринос нашој струци; то је допринос целој држави. Представљањем најновијих достигнућа у грађевинарству, архитектури и геодезији, помажете у изградњи репутације Србије као лидера у иновацијама и технолошком развоју.

Бенефити за ваш бренд

Ваша партиципација на конференцији пружа небројене могућности за професионални и лични раст. Кроз интеракцију са врхунским стручњацима, стварање нових пословних прилика и обогаћивање вашег знања, Конференција постаје ваша платформа за успех. Будите део ове инспиративне авантуре и обликујте будућност грађевинског инжeњеринга заједно са нама!

Придружите нам се на конференцији да заједно радимо на стварању бољег сутра за све нас. Ваша подршка није само инвестиција у ваш бизнис, већ и инвестиција у будућност целе заједнице.

Спонзорски пакети

Златни спонзорски пакет: 1300€

 • Име и лого спонзора на веб сајту конференције
 • Постављен банер спонзора у холу факултета
 • Изложбени простор намењен за промотивни наступ у холу факултета
 • Дистрибуција промотивног материјала спонзора учесницима конференције
 • Три котизације за представнике спонзора са укљученом гала вечером
 • Представљање спонзора у термину позивних предавања у трајању од 10 минута

Сребрни спонзорски пакет: 800€

 • Име и лого спонзора на веб сајту конференције
 • Постављен банер спонзора у холу факултета
 • Изложбени простор намењен за промотивни наступ у холу факултета
 • Дистрибуција промотивног материјала спонзора учесницима конференције
 • Две котизације за представнике спонзора са укљученом гала вечером

Бронзани спонзорски пакет: 400€

 • Име и лого спонзора на веб сајту конференције
 • Постављен банер спонзора у холу факултета
 • Дистрибуција промотивног материјала спонзора учесницима конференције
 • Једна котизација за представника спонзора са укљученом гала вечером

Пријавите се за спонзоре

Пошаљите нам своје податке

Молимо вас да попуните формулар у прилогу. Сва поља су обавезна.

  Дана
  Сати
  Минута
  Секунди

  Продужите викенд

  Суботица у пролеће је предивна, и препуна разноврсних догађаја. Зато, позивање партнера или породице на продужени викенд у Суботицу може бити сјајна идеја!

  Уживајте у чарима града и истражите све што Суботица има да понуди.

  Пријатељи конференције

  Scroll to Top