Правила понашања

Правила понашања на конференцији имају кључну улогу у томе да обезбеде да сваки учесник има позитивно искуство током догађаја. Ова правила су постављена како би се осигурало поштовање свих учесника и обезбедило сигурно и пријатно окружење за све присутне.

Једно од основних правила је поштовање свих учесника. Без обзира на позицију, титулу или искуство, сваки учесник заслужује да буде третиран са поштовањем. То подразумева пристојно понашање, љубазност и спремност да се саслуша мишљење и став других. Осим тога, очекује се да учесници поштују туђе време и сатницу, како би се омогућило неометано одвијање програма.

Важно је такође одржавати ред и тишину током предавања и панел дискусија. Ово омогућава учесницима да се сконцентришу на садржај и да максимално искористе своје присуство на конференцији. Интеракција између учесника је битна, али се очекује да се одвија на конструктиван начин, без прекидања или узнемиравања других особа.

Поред тога, учесници би требало да поштују правила простора у којем се одржава конференција. Ту спадају правила о пушењу, конзумирању хране и пића, као и коришћењу опреме и просторија. Сви учесници су такође обавезни да поштују права интелектуалне својине, да не користе материјале представљене на конференцији без одговарајуће дозволе или акредитације.

Нарочито се истиче важност забране дискриминације и узнемиравања на било ком основу. Конференција се залаже за инклузивно окружење у којем се сваки учесник осећа добродошло и сигурно. Стога се сваки облик дискриминације или узнемиравања строго осуђује и санкционише.

Организатор конференције настоји да обезбеди безбедно окружење на овом догађају. Учесници треба да пријаве свако понашање које није у складу са овде наведеним принципима – особљу, волонтерима или обезбеђењу, на лицу места, или на konferencija@gf.uns.ac.rs.

Учесници су кључни у стварању позитивне атмосфере на конференцији. Поштовање правила понашања није само обавеза, већ и одраз професионализма и поштовања према целокупној заједници. Заједно, можемо осигурати да конференција буде успешна и инспиративна за све учеснике.

Дана
Сати
Минута
Секунди

Продужите викенд

Суботица у пролеће је предивна, и препуна разноврсних догађаја. Зато, позивање партнера или породице на продужени викенд у Суботицу може бити сјајна идеја!

Уживајте у чарима града и истражите све што Суботица има да понуди.

Пријатељи конференције

Scroll to Top