Волонтери

Добродошли у сопствену будућност на међународној конференцији “Савремена достигнућа у грађевинарству”, где млади таленти имају прилику да открију свој пут ка професионалном развоју и успеху. Ви сте студенти на почетку каријере, а ваша улога као волонтера на овој конференцији није само подршка организацији, већ и прилика за лични раст и учење. Искусите оно што ће ваша генерација искусити тек за доста година, осетите много пре других како ваш професионални живот може да изгледа у будућности.

Значај конференције за волонтере

Искуство у реалном окружењу

Међународна конференција “Савремена достигнућа у грађевинарству” пружа вам непроцењиво искуство рада у реалном професионалном окружењу. Као волонтери, имаћете прилику да будете део организације догађаја, што ће вам омогућити да стекнете драгоцено практично искуство и да се упознате са радом иза кулиса једног таквог догађаја.

Могућности за учење и развој

Конференција нуди разноврстан програм активности, укључујући предавања, радионице и панеле дискусија, који су дизајнирани да унапреде ваше знање и вештине. Као волонтери, имаћете приступ овим програмима бесплатно, што вам омогућава да учите од водећих стручњака у области грађевинарства.

Градња мреже контаката

Учешће на конференцији пружа вам прилику да упознате стручњаке из различитих области и да на самом почетку каријере изградите професионалну мрежу контаката, који ће вам бити од изузетног значаја у будућности.

Будите творци своје будућности

Ово је позив на акцију! Међународна конференција “Савремена достигнућа у грађевинарству” отвара врата за све вас који желите да стекнете непроцењиво искуство, повежете се са стручњацима из индустрије и учествујете у догађају који ће обликовати будућност. Као волонтери, ви ћете бити узданица ове конференције, омогућавајући да све функционише беспрекорно, док истовремено стичете непроцењиво знање и вештине.

Ово није само прилика да додате ставку у свој CV, ово је прилика да створите непроцењиве везе, да учите од најбољих и да се истакнете у свету инжењерске елите. Ваша улога као волонтера није само техничка подршка, ви сте део тима који ради на стварању нечег великог, нечег што ће обликовати нашу струку у годинама које долазе.

Искористите ову прилику да учествујете у нечему што је веће од вас самих, нешто што ће вас инспирисати и мотивисати да остварите своје највеће снове. Ваша посвећеност, енергија и ентузијазам су кључни за успех ове конференције и за наше заједничко путовање ка будућности.

Пријавите се за волонтере

Пошаљите нам своје податке

Молимо вас да попуните формулар у прилогу. Сва поља су обавезна.

  Дана
  Сати
  Минута
  Секунди

  Продужите викенд

  Суботица у пролеће је предивна, и препуна разноврсних догађаја. Зато, позивање партнера или породице на продужени викенд у Суботицу може бити сјајна идеја! Уживајте у чарима града и истражите све што Суботица има да понуди.

  Пријатељи конференције

  Scroll to Top